Elke woensdag ‘In Het Wiel Van…’

Elke woensdag ‘In Het Wiel Van…’

Op woensdag 25 mei is de allereerste aflevering van de nieuwe reality docu-reeks ‘In Het Wiel Van…’ te bekijken bij Sport 40, het sportblok op de digitale zender Stories TV, gratis in het basisaanbod van Telenet Digitale Televisie op kanaal 40.

Gedurende de komende zeven weken kan je elke woensdag om 19u00 het doen en laten volgen van het Continental Cycling Team Superano Ham – Isorex – Tarteletto. Als vaste ingrediënten zijn er niet alleen de sportieve prestaties van Gorik Gardeyn, Jelle Mannaerts, Jens Vandenbogaerde,… Maar teammanager Peter Bauwens neemt de cameraploeg immers ook mee achter de schermen.

Sarah De Backer, channel director Stories TV/Sport 40: “Dit programma sluit perfect aan bij de verdere uitbouw van onze zender, waarbij we altijd een voortrekkersrol hebben gespeeld in de wielersport. We steunen al een tijdje jonge beloftevolle talenten en zetten, naast weg- en veldrijden, zowel het dameswielrennen als de baanwielersport op de kaart met onder andere onze succesvolle AVS Stories TV-Cup. Hierbij krijgen we ondersteuning van de Belgische Wielerbond en de verschillende regionale federaties.”

Peter Bauwens, teammanager: “We zijn een goed georganiseerde wielerploeg en ik ben onze sponsors en Stories TV/Sport 40 dankbaar dat we aan gans Vlaanderen kunnen aantonen hoe we werken en op welk niveau de wielersport staat.”

Na een zomerstop komt er dit najaar al een vervolg: dan volgt Stories TV/Sport 40 het Continental Cycling Team Superano Ham – Isorex – Tarteletto wanneer de ploeg deelneemt aan de Belgische veldritcompetitie.

Elke woensdag ‘In Het Wiel Van…’